E-mail
Password
Inregistreaza un cont nou.
Ati uitat parola? Click aici.
Acasa Contul meu Cumparaturi
acasa despre noi manuale carti noutati contact
Clasa pregatitore
Educatie Financiara
Biologie
Chimie
Engleza
Fizica
Matematica
Romana
Stiinte
Tehnologie
TIC
CARTI

Prezentare si istoric
Editura LVS Crepuscul este liderul producatorilor de carte pe piata prahoveana si totodata un exponent al mass-mediei publicitare.

Societate cu capital integral privat, Editura LVS Crepuscul a fost infiintata in 1994.
Datorita managementului competent, in decursul anilor calitatea produselor Editurii LVS Crepuscul a fost imbunatatita continuu, astfel incat la ora actuala firma este furnizorul unor mari companii: Cablul Romanesc, Unilever, TIMKEN, Turnatoria Orion, Ministerul Educatiei si Cercetarii, avand relatii de colaborare cu firme de publicitate de prestigiu: Cogep, Agerpress, Standard Media, Media Plan, Zenith Media.
Editura LVS Crepuscul reprezinta mai mult decat un grup de specialisti, o echipa a carei directie prioritara este satisfacerea exigentelor tuturor clientilor, la cea mai inalta calitate si la cele mai avantajoase preturi, racordandu-se la ritmurile realitatilor romanesti. Prin politica de investitii aplicata, s-au achizitionat echipamente performante, creandu-se astfel o baza moderna ce permite realizarea unei palete largi de produse pe gustul celor mai pretentiosi clienti.
Pornind de la sintagma "Cercetarea alcatuirii lumii este una dintre cele mai marete si mai nobile probleme puse de natura omului" (Galileo Galilei), una dintre prioritatile majore ale Editurii LVS Crepuscul este promovarea cartii stiintifice, care sa se constituie atat ca mijloc de informare viabil cat si ca recunoastere si popularizare a mintilor capabile de performante.
Faptul ca nu avem o traditie care sa ne striveasca, a constituit un avantaj, fiindu-ne astfel mai usor sa pornim de la realitate spre procesul de invatamant. Oferta noastra educationala este in intregime calata pe cerintele pietei din Romania, fapt dovedit atat de punctajele obtinute la evaluarile din fiecare an, pe de o parte, iar pe de alta parte de aprecierea utilizatorilor: educatori si elevi deopotriva.
In numai 4 ani au fost elaborate peste 25 de titluri de manuale alternative si auxiliare, aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, acoperind toate formele de invatamant: prescolar, gimnazial, liceal, invatamant de specialitate, universitar.
La licitatia organizata de MEC privind evaluarea manualelor scolare pentru invatamantul liceal 2002-2003 din patru titluri cu care editura noastra s-a prezentat, trei s-au clasat pe locul I pe tara la disciplinele fizica si chimie.

Informatii
Transport & Returnari
Confidentialitate
Termeni de utilizare
Contactati-ne
 
Folositi cuvintele cheie pentru gasirea produsului.
Cautare Avansata
Acasa | Despre noi | Confidentialitate | Termeni de utilizare | Transport & Returnari | Contactati-ne
Monday 12 April, 2021
8542351 Nr. cereri din data Saturday 28 August, 2010
Copyright © 2021 Editura LVS Crepuscul
Realizat de SBK Design